fonsi fernandez y4APYATAAhM unsplash

Zonwering Eindhoven

Woont u in de buurt van Eindhoven en wilt u graag de juiste zonwering? Dan zijn er waarschijnlijk een aantal vragen die opdoemen. Wat is het meest efficiënt? Welke kleur is het beste? Wat past er het beste bij mij? Hier worden een aantal van deze vragen beantwoord zodat u een betere inkijk krijgt van wat er het beste bij uw huis past.

Zonwering Tilburg

De zonwering specialist van Eindhoven!

Waarom zonwering in Eindhoven?

Welke zonwering het meest efficiënt is hangt enkel en alleen af van de situatie. Gaat het om nieuwe zonwering binnen het huis of er buiten. Moet het type zonwering makkelijk bedienbaar zijn zodat u elke dag van het jaar de zon tegen kunt houden of gaat het vooral om de warme zomerdagen waar de hete zon vermeden moet worden. De vraag is ook: “Wat is het meest efficiënt vergeleken met de kosten van het product?” En in welk opzicht efficiënt. Rolluiken kunnen uw huis beter isoleren. Waardoor de efficiëntie van warmte behoud in het huis omhoog gaat en de kosten van de energie rekening omlaag kunnen gaan. De efficiëntie kan ook zitten in het tegenhouden van de zon zelf en welk product het best de zon tegen houd vergeleken met de prijs.

244246562 1523890864616562 8075168111452984725 n
20201120 130503 1

Opties binnen

Om de zon binnen tegen te houden zijn er een aantal opties. Een voor de hand liggende binnenzonwering is een rolluik. Rolluiken houden de zon goed tegen en zijn zeer efficiënt in kosten besparing van het huis en bieden dus zowel een goede zomerse als een goede jaarlijkse optie. Elegante Markiezen kunnen ook rolluiken vervangen als een stylistischere optie die wellicht beter aansluit bij de uitstraling van uw huis. Als zonwering specialist kunnen wij binnen het huis ook veel advies geven over raamdecoraties die de zon weren. Onder andere verschillende soorten jaloezieën zoals hout en aluminium, allerlei soorten gordijnen, daglichtfilters en nog veel meer ingenieuze systemen voor goede designs. 

Opties buiten

Voor buitenzonwering is er een breed scala aan typen zonwering. Voor zowel binnen en buiten zijn knikarmschermen een oplossing. Zij kunnen het terras buiten van schaduw voorzien en de ramen die er aansluiten. Anders dan schermen en screens zijn er grotere systemen voor de zonwering aan de buitenkant van uw huis zijn mogelijk. Meer tijdelijke zomerse installaties zoals zonnezeilen kunnen een oplossing bieden. Ook overkappingen tot terrasvouwdaken zijn mogelijk die allemaal op hun eigen manier een voordeel kunnen bieden van hoge kwaliteit. Elke keuze brengt ook eigen problemen en bijpassendheden mee bij de montage.

20211019 142340 1 scaled

Kleur

Welke kleur het meest zonwerend is, het best de zon afstoot, het best beschermd tegen de zon en de meeste warmte tegen houd is wit. Dit komt doordat wit alle kleuren lichtstralen die het oppervlak raken afstoot en zo min mogelijk vasthoud. Lichtstralen brengen natuurlijk warmte met zich mee en door het af te stoten warmt het zelf niet op. Al met al staat dat hoe lichter de keuze van kleur van de zonwering is hoe meer van de zon hij afstoot.

Kosten zonwering in Eindhoven

Om er achter te komen wat qua kosten het meest efficiënt is kunt u het best contact opnemen zodat wij een advies kunnen geven wat op maat aansluit bij uw behoeftes en het best past in uw situatie. Dan kunt u een offerte aanvragen voor scherpe prijzen.

Neem contact op voor een op voor Zonwering op maat

Contactgegevens

+32(0)497646121

info@bozonlume.be