ZONNEZEILEN

20210806 095439

Bozonlume Zonnezeilen

BOZONLUME geeft exclusief vorm aan uw zeiloverkapping, dit is een investering voor het leven. vakmanschap, technologie en een duurzame productie en afwerking vormen hierbij de sleutelwoorden. Samen ontwerpen, produceren en realiseren wij zeiloverkappingen welke naadloos aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Een zeiloverkapping is in principe altijd exclusief en op maat gemaakt. Het creëert de perfecte schaduw en bepaald de hoeveelheid schaduw zoals u het wenst.

BOZONLUME ZONNEZEILEN: VOOR DE BESTE KWALITEIT EN JARENLANG PLEZIER

Het gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, maken zeiloverkappingen van BOZONLUME tot een feest. Zo gebruiken wij voor het fundament Krinnerschroeven en een mogelijkheid voor het plaatsen van betonblokken, indien we niet de grond in kunnen. Hierdoor worden de aluminium of inox masten stevig vast gezet. De wandprofielen worden met chemisch anker muurvast gezet. Dit zorgt ervoor dat uw zonnezeil bestand blijft tegen wind tot 8Bft.

20210806 110918
20230322 103846

het snijplan, ambachtelijk met de hand 3D gestikt. Dit wordt gestikt met UV bestendig garen en het is mogelijk om het zeil te laten bedrukken met reclame. De vervaardiging van de systemen gebeurt met de hoogste kwaliteitsproducten, die tevens terug te vinden zijn in de maritieme wereld. Duurzaamheid en gebruiksgemak staan voorop. Indien gewenst kunnen deze zeiloverkappingen dan ook 365 dagen per jaar blijven staan met een jaar garantie.

Zonnezeilen van BOZONLUME zijn geschikt als zeiloverkapping voor uw zithoek. Zo kunt u lekker genieten in de schaduw en kunt u droog blijven zitten bij een lichte regenbui. Tevens zijn de zonnezeilen ideaal voor scholen, ter bescherming van de buiten spelende kinderen en makkelijk in gebruik zowel voor een vast zonnezeil als voor een oprolbaar zonnezeil. Daarnaast is een zonnezeil uitstekend geschikt als Carport. Ook ziet u onze zonnezeilen steeds vaker als horeca oplossingen. Zo bieden ze zonwering en regenwering op uw strandtent of terras! Doordat alles op maat gemaakt wordt, past een zonnezeil perfect bij uw eigen stijl. Wij gaan voor een zonnezeil op maat en helpen u met uw ideale zonnezeil

IMG 20211001 131836 045
20220506 104851

Wij kunnen u vooraf een prijsindicatie geven vanuit doorgestuurde foto’s en afmetingen voor uw ideale zonnezeil met een 3D ontwerp impressie. Zo krijgt u een idee over wat de prijs ongeveer zal worden. Na goedkeuring komen wij langs om alles precies op maat uit te meten en zal er een 3D plan worden opgesteld door onze ingenieur voor uw 3D zonnezeil. De kosten van een 3D plan komen ongeveer op €350,= excl. BTW. Deze kosten worden uitsluitend in rekening gebracht als we niet tot een overeenkomst komen. Zodra het plan klaar is krijgt u een presentatie en uitleg van het 3D plan. Vanuit het 3D plan, met verschillende modellen waar u uit kan kiezen, zal er een plaatsing volgen waarbij wij het doek op locatie bevestigen. Buiten dat zullen wij bevestingspunten aanbrengen voor uw maatwerk zonnezeilen. Nu kunnen we het zeil gaan inmeten en wordt er een snijplan opgemaakt door onze ingenieur. De productie van het zeil kan beginnen. Uiteindelijk komen wij het zeil plaatsen en afstellen. U krijgt hierbij ook de benodigde instructies en uitleg over het zonnezeil. Het genieten kan beginnen! U kunt kiezen uit verschillende vormen zonnezeilen bijvoorbeeld een oprolbaar zonnezeil of een standaard zonnezeil.

Kortom, wij staan garant voor de perfecte oplossing met een duurzaam zonnezeil! Natuurlijk staan wij ook voor kwaliteit zonnezeilen.

Een zonnezeil is een zonwerende zeiloverkapping dat bestaat uit specifiek materiaal gebruik zoals masten, grondpunten, boompunten muurpunten. Een zonnezeil heeft een dynamische vorm zoals een zeil vorm en is voor elke locatie geschikt. Een zonnezeil kan gebruikt worden voor uw terras, carport, speeltuin en ga zo maar door.

Voor onze zonnezeilen gebruiken wij aluminium, inox (RVS) en houten masten. Dat materiaal is sterk en zorgt voor de juiste spanning. Op het gebied van hoogwaardige zonnezeilen raden wij aan om deze materialen te gebruiken tijdens het plaatsen van de constructie.

Een zonnezeil wordt bevestigd aan een mast, muurpunt, grondpunt of boompunt. Dit doormiddel van ridging, welke bestaat uit Dyneema en Harcken katrollen.

Wij gebruiken voor het fundament Krinnerschroeven van 130 en 160 cm en een mogelijkheid voor het plaatsen van betonblokken, indien we niet de grond in kunnen. Hierdoor worden de aluminium of inox masten stevig vast gezet. Voor de houten palen gebruiken we stalen buizen die 1 meter de grond in gaan en indien nodig in beton.

Een zonnezeil is bestand tegen wind tot 10Bft. Door de vorm en de spanning in het zeil weerstaat het de meeste windkracht. Bij een uitzonderlijke storm of sneeuw is het advies om het zonnezeil af te halen. Vanaf dat moment biedt het geen bescherming tegen wind, ondanks het bijzonder ontwerp.

Er wordt gebruik gemaakt van Weathermax doek. Dit doek is waterdicht en er wordt gebruik gemaakt van Q-Cloth, deze wordt volgens het snijplan, ambachtelijk met de hand 3D gestikt. Dit wordt gestikt met UV-bestendig garen. Het doek is tevens UV-bestendig, UV-werend en kleurvast. Bozonlume levert waterbestendige zonnezeilen.

Het zonnezeil wordt op maat gemaakt en 3-dimensionaal gevormd. Model is te kiezen na het maken van een 3-D plan op maat, door onze engineering. U kunt bij het ontwerp uw 3D zonnezeil opstelling alvast zien.

Tijdens het ontwerp wordt rekening gehouden met hoge en lage punten, afwatering, laagstaande zon en inkijk van de buren

 

Het ophangen en opspannen van een zonnezeil is niet moeilijk. De punten zijn bekend, waardoor het terug ophangen geen probleem is. Het opspannen kan met een los spansysteem of een inwendig spansysteem gedaan worden. Het afhalen is alleen de spanning van het zeil halen, liefst in droge toestand, zodat deze makkelijk op te vouwen en op te bergen is. Het zijn oprolbare zonnezeilen waarmee makkelijk gewerkt kan worden. Wij helpen u graag met tips over oprolbare zonnezeilen. Tip 1: doek horizontaal neerleggen. Dit werkt bij een handbediend zonnezeil. U kunt altijd vragen naar automatische zonnezeilen. Wij kunnen u daarbij helpen. Verandert niks aan de situatie.