zeildoek-overkapping

Zeildoek overkapping – Bozon Lume geeft advies

Het is afgelopen met de warme zomerdagen. Wij verwachten nog een paar zonnige dagen, maar dan tijd voor de knusse koude dagen. Een waterdicht zeil terras is een ideale oplossing voor horeca en particulier. Hiermee krijgt u beschutting via een terrasoverkapping of verandazeil kant-en-klaar die uw terras of tuin waterdicht weet te houden. Tot en met de zomer lekker genieten van het buiten leven. In deze blog gaan leggen wij uit waarom een waterdicht zeil perfect is voor uw tuin of terras.

–  Type terras voor veranda zeil 5 meter

– Terrasoverkapping zeil voor de horeca of tuin
– Bevestiging van verandazeil kant en klaar
– Hoge kwaliteit van waterdicht zeil terras
– Onze terrasoverkapping zeil horeca van BozonLume

 

Type terras voor veranda zeil 5 meter.

Een tuin of terras kent verschillende manieren van plannen en meten. Wanneer u thuis of op het terras gebruikt maakt van een veranda, kunt u kiezen voor een waterdicht zeil terras. Waarom is dit geschikt voor een veranda? Omdat u bij te veel zon en te weinig regen het waterdicht zeil terras gemakkelijk naar beneden haalt.  Dat is ideaal voor wanneer je een wild feestje krijgt of bij heel heftig weer. Persoonlijk zijn wij fan van veranda’s. Door de waanzinnige uitstraling in een tuin. Een veranda brengt karakteristieke eigenschappen met zich. Uit ervaring & passie kan BozonLume jullie goed adviseren op het gebied van zeil overkappingen.

Geschikte locaties voor een waterdicht zeiloverkapping in Nederland;

– Tuin

-Horeca

-Terras

-Strandtenten

Terrasoverkapping zeil voor de horeca of tuin 

Heeft u een waterdicht zeil nodig voor uw terras of tuin? Hier bij Bozonlume.be hebben wij de zonnezeilen die perfect zijn voor u. In de herfst is het hard aan het regenen en dan heeft u een Overkapping nodig met een zeil dat waterdicht is. De zeilen die wij gebruiken zijn gemaakt van Weathermax, hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt voor een waterdicht zeil voor uw terras of tuin. Met een knip in de vingers haalt u het gespannen doek naar beneden. Dat is hartstikke handig. Een terrasoverkapping kan in verschillende situaties handig zijn. Heeft u een groot terras of een prachtige tuin? Samen uw tuin of horecaterras bekijken? Bel ons op.

Bevestiging van verandazeil kant en klaar

Door middel van 3 of 4 bevestiging punten krijgt u uw doek optimaal gespannen. Wij helpen u op locatie voor het bevestigen van zo een doek. Het doek kent de lage punten, maar ook hoge punten. Door middel van balans blijft het doek zoals u hem wilt. Een waterdicht zeildoek wordt gemonteerd aan de muur en palen. U heeft ruime keuze uit hout en aluminium voor het materiaal van de palen. U kunt kiezen voor een houten overkapping, met een zeildoek dat matcht met de kleur. De horeca adviseren wij meestal Aluminium palen voor een verandazeil kant-en-klaar of een terrasoverkapping zeil voor de  horeca. Onze materialen en doeken zijn van professionele kwaliteit. De bevestigingspunten  bevinden zich verder ook in  een mast, muurpunt, grondpunt of boompunt. Dit doormiddel van ridging, welke bestaat uit Dyneema en Harcken katrollen. Deze Katrollen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te gebruiken. Voor een oprolbare zonnezeil.

Materiaal palen voor een zeildoek:

– Aluminium,
– Inox (RVS)
– Houten masten

Hoge kwaliteit van waterdicht zeil terras

Ons arrangement is erg groot. Wij werken met zowel horecabedrijven als particulieren. De zonnezeilen die wij aanbieden zijn niet alleen te gebruiken in de zomer. Ook tijdens alle andere seizoenen van het jaar zijn onze overkappingen te gebruiken. Onze waterdichte zeilen zijn bestendigt tegen een maximale windkracht 10. Het zeildoek is tevens UV-bestendig, UV-werend en kleurvast. Dit zorgt voor het beste kwaliteit

Onze terrasoverkapping zeil horeca van BozonLume

Bij Bozonlume zijn we bekend met verschillende soorten projecten en opties. Door onze expertise in zeildoek overkappingen weten wij welke schikt in uw situatie. Voor de horeca hebben wij verschillende opties. U kunt kiezen uit handgemaakte zonnezeilen. BozonLume komt graag langs om alles op te meten voor een drie dimensionaal plan. Wij kunnen hierop een duidelijk inzicht kijken en voor de keuze uit schaduw effect etc.

Waterdicht zonnezeil voor horeca voordeel

– waterdicht zeil terras

– overkapping zeil oprolbaar

– keuze uit verandazeil kant en klaar

Waarom Bozonlume?
Waarom zou u BozonLume moeten kiezen voor uw terras of tuin in de zomer van 2023? Dit is een erg logische vraag. Het antwoord hierop is ook erg logisch. Wij bieden u verschillende diensten aan waar u de keuze zelf heeft. Wilt u verandazeil dat kant en klaar is? Geen enkel probleem. Wij van BozonLume hebben de technologie om er een speciaal voor u te ontwikkelen. Wilt u een verandazeil van 5 meter? Wij kunnen het allemaal voor u maken.

Geef uzelf dus de kans om het hele jaar buiten te kunnen zitten. Is dit iets voor u? Klik dan op deze link voor uw offerte

Gerelateerde Artikelen

overkappingen

De beste overkappingen voor in de tuin

Een overkapping is een geweldige manier om je tuin te beschermen tegen zonlicht en harde wind, tegelijkertijd biedt het schaduw in de zomer. Maar het