3 redenenen om te kiezen voor waterdichte zonnezeilen

Op zoek naar een mooi alternatief om uw tuin of horeca terras een glow-up te geven? Bij BozonLume weten wij raad met uw wensen. Zonnezeilen kunnen een gewaardeerde toevoeging zijn in uw tuin. Door het plaatsen van een zonnezeil kunt u vrienden uitnodigen in de volle zon, een potje kaarten tijdens de regen of het vakantiegevoel op te roepen in uw tuin. In deze blog beantwoorden we de belangrijke vragen betreft het plaatsen van een zonnezeil.

Hoe sterk zijn zonnezeilen?

BozonLume zet uw veiligheid en daarmee ook het product voorop. Wij bevestigen alle palen in de grond en zetten deze stevig vast in de grond. Hoe wij dat doen licht aan het ondergrond van de desbetreffende tuin. Qua paal materiaal maken wij gebruik van aluminium, INOX (RVS – roest vrij staal) of een houten mast.

Verschillende funderingsmaterialen en bevestigingen. Deze materialen gebruiken wij tijdens het plaatsen;

Krinnerschroeven van 130 t/m 160 cm met mogelijkheid tot plaatsen van betonblokken
INOX masten – deze worden stevig vastgezet in de grond
Houten Masten – deze worden tot een meter in de grond vastgezet D.M.V ijzeren palen. Indien nodig worden deze verstevigd met beton.

Aan welke bevestigingspunten worden zonnezeilen bevestigd?

Het zonnezeil kan worden bevestigd aan een aantal koppelpunten. Zo kunt u gebruik maken van een uitstekende tak, muur punt, grondpunt of boompunt. Door de verschillende alternatieven is het mogelijk om op bijna elk punt een zonnezeil te bevestigen. Door deze werkwijze komen wij zo dicht mogelijk bij uw wens. Wij bevestigen de zonnezeilen door middel van ridging, welke bestaat uit Dyneema en Harcken katrollen. Elk getij genieten van uw tuin of terras, wij regelen het!

Is een zonnezeil bestendig tegen wind en regen?

Onze doeken zijn gemaakt van Weathermax. Dat betekent dat dit doek 100% waterdicht is. Het zonnezeildoek is gemaakt van Q-cloth, een sterk waterdicht materiaal. Voor het beste kwaliteit maken wij een snijplan. BozonLume kan door deze werkwijze het doeken stikken met de hand. Dit resulteert gelijk in dat het doek UV-werend is.

Qua wind is het doek bestendig tegen windkracht 10 op de schaal van Beaufort. Dat is heel wat, al zeggen wij het zelf. Wij adviseren om bij zware storm of sneeuwval het doek te ontkoppelen. Gelukkig is dit proces gemakkelijk gemaakt voor u! Wij leveren een op spanning mechanisme mee. Het kost u vijf minuten om het doek op te spannen, nadat u hem heeft ontkoppeld. Ideaal!

Zonnezeil op maat voor u!

Een zonnezeil op maat voor u. Uw zonnezeil wordt speciaal ontwikkeld door onze engineer. Deze wordt ontwikkeld in een driedimensionale versie, een versie dat specifiek aansluit op uw terras of tuin. Na deze fase kunt u het design kiezen. Wij houden rekening met waterafvoer, laagstaande zon, privacy & hoge en lage punten. Ziet u het helemaal zitten? Klik dan op deze link voor uw offerte!

Gerelateerde Artikelen

overkappingen

De beste overkappingen voor in de tuin

Een overkapping is een geweldige manier om je tuin te beschermen tegen zonlicht en harde wind, tegelijkertijd biedt het schaduw in de zomer. Maar het