Stretchtent huren, kopen of huur koop?

EVENEMENT IN DE BUITENLUCHT ZONDER RISICO’S?

Wilt u gezellige feesten houden of grootse evenementen organiseren maar wilt u niet afhankelijk zijn van het weer? Dan kunt u door de stretchtenten van Bozon Lume de dag van uw dromen realiseren.

Iedereen kan het zich voorstellen, het is een prachtige zomerdag. De zon schijnt, hard, maar verkoeling is nergens te vinden. Als het dan ineens koeler begint aan te voelen slaat het weer helemaal om en spoelt uw droom evenement weg in de regen en waait het weg in de stevige wind.
Volgens de wet van Murphy: “Als iets fout kan gaan, dan gaat het ook fout”, zou men een evenement nooit van de weergoden af moeten laten hangen. Al helemaal niet met het onvoorspelbare weer wat wij in de lage landen kennen. Onze waterdichte zonnewerende tenten met bovenal ook een sfeervolle uitstraling zijn dus een must.

Opties

Als u er dan voor kiest om het succes van uw feest of evenement *voor eigen verantwoordelijkheid te nemen* kunt u op verschillende manieren geholpen worden. (bieden wij op verschillende manieren de nodige oplossing) Er zijn mogelijkheden om te huren, kopen en een combinatie van de twee. U kunt namelijk nadat het huren van onze stretchtent u zo erg bevalt de tent kopen. U krijgt na deze huurkoop dan maar liefst 50% korting op het gehuurde bedrag.

Stretchtent huren

Wanneer u een stretchtent wil huren bij Bozonlume heeft u de optie om de stretchtent te laten plaatsen door Bozonlume en bezorgen. U heeft ook de optie om de stretchtent zelf op te halen en de plaatsing zelf te doen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw evenement.

Levering

Wanneer U huurt en koopt is er de mogelijkheid om alles te laten installeren op locatie. Zelf installeren is iets goedkoper in prijs maar dat hoeft qua tijd niet per sé voordelig te zijn. Het voordeel zit in de tijd die wij u kunnen besparen met onze 28 jaar ervaring waarmee wij al het advies op maat maken en uw wensen en behoeftes perfect kunnen vervullen door middel van goed contact.

Keuze

De constructie werkt volgens een modulair systeem voor alle groottes. Door de tenten aan elkaar te verbinden word elke benodigde ruimte. De bevestiging word gedaan d.m.v. of aluminium palen of sfeervolle fabricaat houten palen als materiaal.

flexibele opbouw

Formaat en Opstelling

Bozonlume overzicht tent mogelijkheden v1

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien zijn er verscheiden formaten beschikbaar met opstellingen van kwaliteit waar genoeg vrije ruimte gewaarborgd word. Dit brengt de grootste opstelling tot een aantal personen van 300 in de tent laat staan buiten deze opstelling. Ook elke mooie locatie al is die klein of groot kan voorzien worden omdat de standaard afmetingen verschillen van 6 bij 6 meter tot 15 bij 22,5 meter. Daarnaast is het maatwerk het doorslaggevende element wat er voor gaat zorgen dat ondanks welke uitdaging dan ook uw dag niet meer stuk kan.

Voor een offerte op maat kunt u eenvoudig contact opnemen. Heeft u nog vragen? Dan kunnen en zullen deze beantwoord ook worden als u contact op neemt want wij garanderen altijd service van de goede kwaliteit.

Gerelateerde Artikelen

overkappingen

De beste overkappingen voor in de tuin

Een overkapping is een geweldige manier om je tuin te beschermen tegen zonlicht en harde wind, tegelijkertijd biedt het schaduw in de zomer. Maar het