Zonnezeilen

Overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten, materialen en uitgebreicl maken als u zelf wilt: van raamzeilen aan de zijkanten tot panelen en volledig verschuifbare glazen wanden en deuren. Het design wordt daarbij steeds belangrijker, wij adviseren u graag over een invulling die bij uw

Op deze site kunt u veel voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten. Ziet u het door u gewenste model niet? Neem dan toch even contact met ons op, wij leveren alle beschikbare soorten en maten. Wij komen graag even bij u langs

Standaard worden aluminium masten gebruikt. Eenvoudig en strakke vormgeving. Robuuste weerstand van de mast door het sterke materiaal en profiel. Bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals chloor van een zwembad, zoutwater etc en eenvoudig te onderhouden.

Inox masten, zeer mooi en perfect afgewerkt. Bij het juiste onderhoud blijven deze imponeren door hun blijvende glans en duurzaamheid.

Droppole masten, welke gebaseerd zijn op de mast van een zeilboot. De druppelvorm heeft een viervoudige stijfheid in de trekrichting en kan zowel onder een hoek van 10gr als loodrecht geplaatst worden. Deze mast heeft een mooie vorm en strakke lijnen als basis van deze designmast.

De volgende doeken zijn geschikt voor oprolbare zonnezeilen:

Soltis 92, Austronet 950, Austrasail PES, Austrasil Concept en Austrasail Nano. Deze verschillende mogelijkheden worden bij ons perfect uitgelegd!

De oprolbare zonnezeilen zijn zowel handbedienbaar als electrisch.

Handmatig is eenvoudig te bedienen zowel bij het in- als uitrollen. Deze is voorzien van een autorelease-veiligheidspakket en indien gewenst verkrijgbaar met hoogteaanpassing en touwstopfunctie.

De volledig automatische, worden voorzien van afstandbediening icm wind- en zonsensoren, welke zorgen voor veiligheid tijdens uw afwezigheid. Plotseling optredende belasting, zoals sterke windbuien of extreme regen worden afgestoten door het voortdurend op spanning staan van het zonnezeil. Hierdoor is het systeem ook geschikt voor zowel zon- als regenbescherming.

In vergelijking met de normale knikarmschermen, kan dit systeem opvallend grotere oppervlakten aan met volledig automatisch bedieningssysteem. Er wordt een horizontale as, aan de wand gemonteerd, zoals een klassieke zonwering. De maximale oppervlakte kan hierdoor tot 56 m2 gevormd worden.

Een terrasvouwdak wordt veel gebruikt als oplossing voor het terras bij horecagelegenheden.

Is vele malen door te koppelen en af te sluiten dmv glazen schuifwanden, glazen afscheiding welke electrisch te bedienen zijn alsook screens. Hierdoor kan een groot aantal m2 terras bijgetrokken worden.