Roma

SCREENS

Screens voor je ramen houden niet alleen de zon buiten, ze geven je gevel een eigentijdse en strakke uitstraling. Dankzij de vlakke bevestiging aan de buitenzijde van het raam krijgen zonlicht en insecten geen kans om binnen te dringen. Ze houden vreemde blikken buiten, terwijl je zelf een goed zicht naar buiten behoudt.

 

Op verticale oppervlaktes kunnen screens ideaal geplaatst worden in combinatie met de zonwering die u al op andere plekken heeft of op zichzelf. Ze houden de zon goed tegen en zijn makkelijk te bedienen.

Als u de zon wilt weren, maar toch naar buiten wilt kunnen kijken, is een (rits)screen een uitstekende oplossing. Wilt u echter het zonlicht volledig buitensluiten of wilt u een inbraakwerende oplossing, dan past een rolluik wellicht beter bij u.

Screens houden meer warmte tegen dan de gemiddelde binnenzonwering. Daarentegen houden ze de warmte minder goed tegen dan rolluiken.

U kunt screens het hele jaar door gebruiken. De zon schijnt immers ook het hele jaar als u geluk heeft.

DE VOORDELEN VAN SCREENS ZIJN VEELZIJDIGER DAN JE ZOU DENKEN

Wat er in uw situatie mogelijk is, is afhankelijk van de ruimte en ook van de bevestigingspunten aan uw gevel. Een uitgeschoven scherm is erg zwaar en moet bestand zijn tegen weersinvloeden als wind en regen. Dat betekent dat hier bij de montage goed naar gekeken moet worden. Voor de montage gebruiken wij altijd roestvrijstalen bevestigingsmaterialen als bouten, moeren en schroeven.
Ook de hoek van het scherm is flexibel in te stellen, die is o.a. afhankelijk van uw situatie en het formaat van het scherm. Voor de knikarmen wordt veelal gebruik gemaakt van hoogwaardig aluminium dat zeer sterk is. Hierbij is een goede toelichting van de voor- en nadelen heel erg belangrijk. Een zonnescherm schaft u immers niet iedere dag aan en u wilt jarenlang onbezorgd van het scherm kunnen genieten!