20220129 121628

Rolluiken Tilburg

Woont u in de regio Tilburg en heeft u geen zin meer in pottenkijkers, irriterende lichtinval, slechte isolatie, hoge energiekosten, gloeiend hete zomerdagen en zelfs inbraken. Dan heeft Bozonlume de oplossing voor u. Namelijk, het laten installeren van rolluiken op uw huis. Als specialisten kunnen wij elk winkelpand, herenhuis of appartement  voorzien van alle gemakken die bij de aanschaf van goede rolluiken komen kijken.

De rolluiken specialist van Tilburg!

Voordelen rolluiken Tilburg?

In de hete zuiderse zomers kunt u de hitte op het beton net als boven een BBQ grillen. Diezelfde hitte komt via de zon uw huis binnen en neemt de hittegolf van buiten mee naar binnen wat het verschrikkelijk heet kan maken binnen. De zomers worden alsmaar heter en heter. Daarom is het goed om van hetere landen proberen te leren wat betreft buitenzonwering, want aan de hete mediterraanse kust zijn alle ramen ook altijd voorzien van oude rolluiken. Het zonwerende effect van onze soorten rolluiken houdt de hitte ’s middags buiten zodat de hittegolf u niet overal achtervolgt en uw huis uit blijft.

Bozonlume Rolluiken 03
20230412 122128

Voordelen

Hoe onschuldig ze ook zijn, de blikken van voorbijgangers zou u toch ook liever uw huis uit houden. Thuiswerken is populairder dan ooit en een huis met een fijn gevoel al helemaal. Pottenkijkers zullen nooit bijdragen aan dat gevoel het weren van hun binnendringende blikken is het simpelste wat daar tegen te doen is. Gordijnen op maat laten maken is ontzettend duur in plaats daarvan kunt u met nieuwe rolluiken meerdere vliegen in een klap slaan.

Het buitenhouden van blikken is misschien nog wel een van de meer onschuldige functies van een mooie rolluik. De regio van Tilburg is zeer in trek bij inbrekers. Vooral in het zuiden van Tilburg slaan de inbrekers maar al te graag toe. U kunt u zich wel voorstellen dat het voor een inbreker even schrikken is als vervolgens een heel huis afgesloten is met dichte rolluiken. Die huizen vermijden ze dus het liefst als de buurman gewoon open ramen heeft. Het werkt natuurlijk wel het beste als alle ramen van het huis voorzien zijn van anti- inbraak rolluiken, alleen voor het afschrikken werkt een klein aantal dus al goed. Het voorkomen van een inbraak is immers een immense besparen van financiële kosten en bovenal een besparing van leed.

Besparende rolluiken

De meest voor de hand liggende kosten besparing van allemaal is tegenwoordig de besparing op energiekosten. Iedereen is dringend op zoek naar mogelijkheden om zijn huis beter te isoleren en te verwarmen. Het s’avonds dicht rollen van uw luiken kan een immense besparing op uw energierekening op leveren. Maar liefst een derde van de warmte van uw huis gaat verloren via de ramen en deuren. Uiteindelijk kunnen deze isolerende eigenschappen dus leiden tot een besparing van honderden euro’s per maand. Al met al zijn de kwalitatieve rolluiken van Bozonlume een perfecte alles-in-een oplossing voor uw huis die tot in de duizenden aan kosten kunnen besparen.

rolluiken

installatie rolluiken

Al onze installaties worden op maakt gemaakt zodat uw huis perfect van rolluiken voorzien word.  Er zijn ook meerdere opties mogelijk aansluitend bij het exterieur van uw woning die elk op hun eigen manier kunnen toevoegen aan de uitstraling. Denk dan aan de kleur van de rolluiken die uit de standaardkleuren wit, grijs en zwart bestaat(ik weet niet welke kleuren er allemaal mogelijk zijn). Ook in keuzes van cassettes is genoeg variëteit. Hieronder zijn de verschillende producten:

20230206 135813 scaled

Vraag nu uw offerte aan voor rolluiken van een gespecialiseerd bedrijf in Tilburg voor de scherpste prijs.

Wilt u dus zowel uw huis beschermen voor inbraken, gluurders maar ook uw huis beter isoleren, mooier maken en daar bovenop ook nog eens de zon uit uw kamers houden? Dan kunt u nu een offerte aanvragen voor op maat gemaakte rolluiken. Bozonlume is een bedrijf gespecialiseerd in rolluiken in de regio Tilburg en garandeert persoonlijk advies met de bijpassende service.

Rolluiken Breda

Rolluiken Antwerpen

Neem contact op voor een op maat gemaakt Rolluik!

Contactgegevens

+32(0)497646121

info@bozonlume.be