rutger heijmerikx A HbQ8 VIFs unsplash

Rolluiken Eindhoven

Als inwoner van Eindhoven heeft u ook vaak last van vroegtijdige zon. Rolluiken zijn snel te plaatsen voor uw huis of kantoor. Wanneer u behoefte heeft aan een specialist in de buurt van Eindhoven die zorgt voor nette plaatsing en goede kwaliteit bent u bij BozonLume aan het goede adres.

De rolluiken specialist van Eindhoven!

Waarom rolluiken in Eindhoven?

janske dekkers S7zIM4DEteQ unsplash
IMG 20190515 WA0008

INTRO

Het is een bekend gezicht. U bent op vakantie in een pitoresk dorpje in Spanje of een ander warm land. Uw loopt op een hete dag door het dorp maar het dorp lijkt verlaten. In plaats van glanzende ramen ziet u overal grote rolluiken de wandend bedekken. Dat doen ze natuurlijk met een reden. In 2019 is in Eindhoven de hoogste Nederlandse temperatuur ooit gemeten van 39,3 graden celsius. Elk jaar weer wordt het zonnige zuiden nog zonniger, vooral in de stad, en net zoals die mediterraanse plaatsjes is de behoefte om de zon buiten te houden dus ook steeds groter. Daarom kunt u bij BozonLume uw huis zomer proof maken met de voordelen van rolluiken.

Veiligheid

De kaart die u hieronder ziet is geen kaart van alle nieuwe rolluiken in de regio eindhoven. Nee, het is een kaart van het aantal inbraken en pogingen tot inbraak in de afgelopen 3 maanden. Het is alleen al een groot verlies van uw fysieke bezittingen maar het is vooral een inbraak op uw gevoel van veiligheid thuis. Alleen een poging tot kan al verschrikkelijk zijn en zou dus het liefst voorkomen worden. Van deze al deze puntjes op de kaart zullen er maar weinig huizen zijn die van inbraakwerende rolluiken zijn voorzien omdat inbrekers die huizen actief vermijden. Dat doen ze omdat ze extreem vertragend werken tijdens het inbreken. Een kans dus om uw huis nog iets veiliger te maken en eventuele verliezen te besparen.

eindhoven crimes

Privacy

Niet alleen een inbraak in uw huis kan vervelend zijn, ook kan er op een andere manier inbraak gedaan worden op uw privacy. Namelijk, voorbijgangers die in de woonkamer naar binnen staren. Het is toch vervelend als u in uw eigen huis niet eens u zelf kunt zijn. Met de afscherming voor de buitenwereld en het licht wat u toch in uw kamers krijgt zijn elektrische of handmatige rolluiken de oplossing om er voor te zorgen dat uw huis weer echt van u wordt.

Isolatie en efficientie zonwering

Andere kosten die u naast de inbraken kunt besparen zijn op uw energie- en gasrekening. Bij een gemmiddeld huis verdwijnt Maar liefst 37% procent van de warmte in een huis via de ramen en deuren. Dat kan natuurlijk een flink stuk beter.

Een huis met bedienbare rolluiken laat veel minder van deze warmte door waardoor u op uw maandelijkse rekening tegenwoordig tot in de honderden euro’s aan kosten kan besparen. Een goede optie met een groot voordeel dus.

Opties

Dat pitoreske Spaanse dorpje laat als voorbeeld zien dat goede rolluiken ook als decoratie dienen. Zo kunnen ze het huis een stuk pitoresker kunnen maken. “Verschilt dat dan niet per woning?”, kunt u zich afvragen. Ze zijn zoals hieronder te zien is in alle soorten en kleuren te verkrijgen met name wit  zwart en anthraciet als standaard kleuren.

Bozonlume Rolluiken 13
Bozonlume Rolluiken 04 300x225 1
Niet alleen de kleuren maar ook de cassettes kunnen in een ronde of een afgeschuinde variant geleverd worden als extra opties. De afgeschuinde cassettes hebben een hele moderne uitstraling en zijn dan ook een uitstekende keuze. De groottes worden natuurlijk op maat gemaakt.

Vraag nu uw offerte aan voor rolluiken van een gespecialiseerd bedrijf in Eindhoven voor de scherpste prijs. 

Wilt u dus zowel uw huis beschermen voor inbraken, gluurders maar ook uw huis beter isoleren, mooier maken en daar bovenop ook nog eens de zon uit uw kamers houden? Dan kunt u nu een offerte aanvragen voor op maat gemaakte rolluiken. Bozon Lume is een bedrijf gespecialiseerd in rolluiken in de regio Eindhoven en garandeert persoonlijk advies met de bijpassende service.

Rolluiken Tilburg

Rolluiken Breda

Neem contact op voor een op maat gemaakt Rolluik!

Contactgegevens

+32(0)497646121

info@bozonlume.be