PERGOLA SUNRAIN

PERGOLA SUNRAIN

De PERGOLA SUNRAIN is speciaal ontwikkeld voor de meest uiteenlopende vereisten. Bescherming tegen zon en regen is vanzelfsprekend, maar ook bij sterke wind hoeft de installatie nog niet meteen ingestuurd te worden. Met de PERGOLA SUNRAIN is uw privé- of horecaterras

Grotendeels onafhankelijk van het weer. Er zijn 4 PERGOLA SUNRAIN modellen.

PSQ - OOK VRIJSTAAND HET KUBUSVORMIGE TERRASVOUWDAK

Bij de PERGOLA SUNRAIN Q zijn verschillende eisen wat betreft een modern, tijdloos design en een

effectieve bescherming tegen zon, wind en regen constructief omgezet. De installatie is vrijstaand

mogelijk of als wandmontage.

Als het terrasvouwdak horizontaal uitgestuurd is, bent u optimaal beschermd tegen de zon en dat ook bij hoge windsterktes en windvlagen. Bij regen kan de helling van het vouwdak met een druk op de knop worden aangepast. Het regenwater wordt dan door de schuine positie van het dak via de geïntegreerde regengoot aan de voorkant afgevoerd. Zelfs in deze schuine stand is de installatie bestand tegen maximale windbelastingen.

PERG SR L 9 1 scaled

PSL - HET KLASSIEKE TERRASVOUWDAK

De PERGOLA SUNRAIN L onderscheidt zich door een geslaagd, modern design. Mooie en zeer stabiele profielen vormen de basis en maken het gebruik van de installatie ook bij hoge windsterktes (tot max. 9 Beaufort) mogelijk. Beter kunt u uw gasten en uw terras niet tegen weersinvloeden beschermen.

PSXLM - VOOR BIJZONDERE AFMETINGEN

Hoe groter het terras, des te hoger de eisen die aan de bescherming tegen zon, wind en regen gesteld worden. Het model PERGOLA SUNRAIN XLM is de perfecte oplossing voor grote oppervlakken. Elegant design en grote profieldoorsneden kenmerken dit systeem.

PER SR L 07 1
PER SR S 05 1

PSS - VOOR BESTAANDE CONSTRUCTIES

Het terrasvouwdak PERGOLA SUNRAIN S voor veelzijdige toepassingen wordt vanaf de onderzijde aan de bestaande constructie van hout, aluminium of staal gemonteerd.

Leiner Logo black web