PARASOLS

Zien en gezien worden, spotten en flaneren. Op uw terras krijgen uw gasten de eerste indruk van uw hotel, restaurant, café of zorginstelling. Een zware, degelijke horecaparasol onderschrijft uw gevoel voor comfort en kwaliteit. Voor gastvrijheid en oog voor detail.

 

Dat is afhankelijk van de offerte die u aanvraagt. Voor horeca oplossingen wordt op maat een offerte gemaakt.

Om een parasoldoek schoon te maken, kunt u eerst stof en vuildeeltjes verwijderen met een droge doek of een zachte borstel. Komt het vuil er niet af met een droge doek of borstel, dan kunt u het parasoldoek schoonmaken met zeep en water.

Om de parasol te openen, trekt u aan de touwen om het frame omhoog te brengen en zet u het vervolgens vast met een pin. Hoe meer katrollen aan het frame zijn bevestigd, hoe gemakkelijker het is om de parasol te openen.

Het is belangrijk om van te voren na te gaan of de oppervlakte van de parasol de gewenste oppervlakte wel kan bedekken. Het is ook goed om te kijken of de voet van de parasol wel past op de plaats waar u hem wil laten staan.

Als u de parasol gesloten heeft is er bijna geen windkracht die dan te veel is. Open daarentegen, kan het met veel wind al snel gevaarlijk worden. Van belang is dan dat men op let als er harde winden komen en de parasols op tijd sluiten.

De warmte ervaring onder een witte parasol is niet anders dan onder een zwarte parasol. Slechts de ervaring van de kleur zelf heeft een invloed. Wit wordt wel eerder vies en zwart niet wat zwart misschien iets makkelijker te gebruiken maakt.

EEN TERRAS IS VOOR
IEDEREEN DE ONZICHTBARE
VERBINDING
TUSSEN
BINNEN EN BUITEN

VRAAG NAAR DE SPECIALE HORECA-OPLOSSINGEN!