OVERKAPPINGEN VERANDADAKEN

Overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten, materialen en uitgebreid maken als u zelf wilt: van raamzeilen aan de zijkanten tot panelen en volledig verschuifbare glazen wanden en deuren. Het design wordt daarbij steeds belangrijker, wij adviseren u graag over een invulling die bij uw smaak, woning, budget en stijl past.

Verandadaken zijn een soort overkapping met doorzichtige daken met vaak verschuifbare elementen die dienen als een overkapping.

Verandadaken zijn doorzichtige daken met vaak verschuifbare elementen die dienen als een overkapping. Een verandadak is dus een soort overkapping.

Meestal mag u in uw tuin een veranda zonder vergunning plaatsen. Als u voor een hele grote gaat kunt u altijd even navragen bij de gemeente of het mag.

LEKKER BUITEN EN TOCH ‘BINNEN’ ZIJN VEELZIJDIGER DAN JE ZOU DENKEN

Op deze site kunt u veel voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten. Ziet u het door u gewenste model niet? Neem dan toch even contact met ons op, wij leveren alle beschikbare soorten en maten. Wij komen graag even bij u langs om de thuissituatie te bekijken en een offerte te verzorgen.