OVERKAPPINGEN RAAMZEIL

Overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten, materialen en uitgebreid maken als u zelf wilt: van raamzeilen aan de zijkanten tot panelen en volledig verschuifbare glazen wanden en deuren. Het design wordt daarbij steeds belangrijker, wij adviseren u graag over een invulling die bij uw smaak, woning, budget en stijl past.

 

Een raamzeil is een doek met een doorzichtig element erin waardoor het fungeert als een glaswand door de wind en regen buiten te houden maar makkelijker te verplaatsen is bij een overkapping.

Een raamzeil zal nooit op dezelfde manier kunnen breken als glas omdat het veel flexibeler is. Het kan wel scheuren wat moeilijk te repareren is hoewel het wel veiliger is dan glasscherven.

Ja, een raamzeil houdt de regen en wind tegen. Hierdoor kunt u uw overkapping als een extra ruimte gebruiken omdat u beter tegen het weer bestendig bent.

Dat is volledig afhankelijk van de afmetingen van uw overkapping. Raamzeilen moeten op maat gemaakt worden en daarom maken wij op maat offertes aan voor u.

EEN RAAMZEIL IS PRAKTISCH EN VOORDELIG OP MAAT GEMAAKT

Op deze site kunt u veel voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten. Ziet u het door u gewenste model niet? Neem dan toch even contact met ons op, wij leveren alle beschikbare soorten en maten. Wij komen graag even bij u langs om de thuissituatie te bekijken en een offerte te verzorgen.