logo schlappi655

MARKIEZEN

BOZONLUME werkt uitsluitend met Schlappi Markiezen, een topproduct met volledige garantie.
Dankzij de jarenlange ervaring van Schlappi zijn er ongekende mogelijkheden en is het resultaat altijd top. Door toepassing van de meest moderne materialen en constructiemethoden, zijn onze markiezen onderscheidend in betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

 

Bij Bozon Lume gebruiken we de hoogstaande markiezen van het merk Schlappi waar vanwege de kwaliteit ook volledige garantie op zit.

Markiezen kunnen zeker tegen regen. Naast regen zijn ze tegen alle weersomstandigheden bestendig en helpen vooral veel tegen de zon.

Als u de markiezen in het geval van regen uit laat hangen en nat laat worden spoelt de regen een hoop vuil al weg. Dan hoeft u ze alleen nog maar te laten drogen.

Let op of u een intrekbare of vaste variant zou willen. Of u als materiaal hout of aluminium wil hebben en of u de bediening handmatig of elektrisch zou willen hebben.

MET EEN MARKIES
BENT U JARENLANG DE KONING TE RIJK!

Markies brengen gezelligheid, nostalgie en klasse. Op straten en pleinen, bij uw huis of bedrijf. Het is de ideale zonwering, aangezien de zon ook van de zijkant geweerd wordt. Bij gebruik van verwarmingslampen is het aangenaam vertoeven omdat de warmte er ook onder blijft hangen. De mogelijkheden zijn veelzijdig: optrekbaar of vast, met of zonder back-lit verlichting, hout of aluminium, electrisch of handbediend. Wilt u weten of een markies ook voor uw situatie iets is? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.