LAMELLENDAKEN

Aluminium lamellendak zorgt voor de perfecte Iichtinval & een elegant lamellendak op uw terras. Het biedt uw tuin een pluspunt. Geniet 24/7 van uw tuin in zon en regen. Bijvoorbeeld: de BBQ aan in de zomer en de winter?

Elke Zonwering wordt op maat gemaakt. BOZONLUME maakt gebruik van meerdere uitvoeringen. Zo is zorgen wij dat u altijd een zonnewering vindt die bij u past. Doordat onze lamellendaken de warme zon binnen kunnen laten, maar ook kunnen afweren geniet u van het buiten leven. Het sluitende systeem zorgt er ook voor dat regen en wind niet door het lamellendak kunnen dringen. Wat prettig aanvoelt.

SKYROOF COMPACT

LAMELLENDAKEN

Aluminium lamellendak

De perfecte Iichtinval op uw terras

Rectangle 614
Rectangle 618
Rectangle 619

SKYROOF PRESTIGE

LAMELLENDAKEN

Aluminium lamellendak

Het cabrio-effect in uw tuin

Rectangle 620
Rectangle 621
Rectangle 622

PERGOLA

VOUWDAKEN

Vouwdak met aluminium frame

Ultieme flexibiliteit en strakke belijning

Rectangle 623
Rectangle 624
Rectangle 625
MET EEN LAMELLEN OVERKAPPING VAN PALMIYE ZIT JE ALTIJD GOED

Ontmoet de Skyroof serie van Palmiye België. Een volledig assortiment van lamellen overkappingen. Een combinatie van elegantie, design, comfort en bescherming. Met de Skyroof serie bent u te allen tijde in control over de hoeveelheid licht en ventilatie dat kan door de fluisterstille motor en openschuifbaar lamellendak constructie. Met een stijlvol lamellendak kunnen wij goed adviseren. Samen kijken wij voor strakke aluminium vormgeving wat past in uw tuin, horeca terras of binnen serre. Wanneer u opzoek bent naar een nieuw lamellendak kunt u extra informatie vinden op onze blog pagina uiteraard helpen wij u ook mondeling.

U creëert de ideale omstandigheden om memorabele momenten te beleven. Wilt u schaduw? Dat kan. Dat komt door een motor in het design. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden om uw Skyroof overkapping te personaliseren met extra opties. Samen kijken we met u naar uw type lamellendak voor uw eigen nieuwe lamellendak.

Wij zetten onze voordelen op rij van onze producten: Volledig waterdicht tegen de, regen, onzichtbare afvoer, kantelbare lamellen of inschuifbare lamellen met onzichtbare schroeven, robuuste hoekversterkingen. De bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat u enerzijds van optimale bescherming geniet tegen lichtinval, anderzijds van een prima ventilatie. Uw lamellenoverkappingen. Advies over uw kantelbaar lamellendak, dan bent u bij ons op het juiste adres. Heerlijk genieten in de warme lucht onder een kantelbaar lamellendak? Ook daarmee helpen wij u. 

Offerte aanvragen

Aluminium lamellendak creëer het cabrio-effect in uw tuin met een aluminium constructie en schuifbare lamellen. Heel makkelijk in gebruik door een elektrische motor . Wij helpen met de uitleg over het systeem. U kunt kiezen voor een inschuifbaar terras of een waarin de lamellen draaien. U bepaald.

Vouwdak met aluminium frame ultieme flexibiliteit en strakke belijning. De lamellen overkapping zorgen voor een sfeervolle rusthoek, schaduwrijke plek & bescherming tegen zonlicht. Het is bestand tegen een stootje en kan met glazenwanden worden geïnstalleerd. U bouwt hiermee gelijk een nieuwe kamer aan het huis.

Er zijn bij Bozon Lume verschillende soorten lamellendaken. Deze hebben allemaal hun eigen functies en daardoor ook hun eigen prijs. Ook is het aantal vierkante meter heel belangrijk in de hoogte van de prijs.

Een lamellendak is een soort terrasoverkapping met aan elkaar gekoppelde lamellen. Deze lamellen zijn meestal van aluminium of hout en kunnen gedeeltelijk om hun eigen as draaien. Met het lamellendak kunt u dus de wind en het zonlicht doorlaten.

Lamellenoverkappingen zijn bij sluiting volledig waterdicht. Dit is een groot voordeel ten opzichte van overkappingen omdat ze ook weer open kunnen. Hierdoor kunt u echt elk moment met elk weer genieten met een lamellenoverkapping.