KNIKARMSCHERMEN OP MAAT

Knikarmschermen zijn er in alle soorten en maten: handmatig en gemotoriseerd, met open, halfgesloten en gesloten cassette, tot wel 10 meter breedte en 4 meter uitval. Qua uitvoering kunt u het scherm helemaal op uw smaak afstemmen: de keuze in kleuren, striping en kwaliteit in materialen is enorm! Een zonnescherm is onmisbaar op het terras van een woning of bedrijf op een zonrijke locatie.

 

Het scherm moet ruim 2 meter boven de grond kunnen hangen en voor de rest moet de muur vrij zijn en sterk genoeg om het knikarmscherm erop te kunnen installeren.

Zoals de naam het verklapt is het een zonnewerend scherm wat omhoog gebracht wordt door middel van twee gebogen buizen die zich uitstrekken net als armen. Hierdoor kan de installatie heel klein blijven als hij opgevouwen is en een grote oppervlakte bedekken als hij is opengeklapt.

De bevestiging van het knikarmscherm is niet eenvoudig. Bozon Lume zal dit voor u regelen waardoor u van die zorgen wordt ontzien.

Wilt u de zon tegen houden maar niet uw hele tuin vol bouwen en ook die zonwering weer weg kunnen halen. Dan is een knikarmscherm de ideale oplossing. Met een kleine installatie kan deze veel zon tegen houden om uw tuin net dat stukje beter te maken.

BEHEER ZON
EN LICHTINVAL
OP UW TERRAS MET KNIKARMSCHERMEN

Wat er in uw situatie mogelijk is, is afhankelijk van de ruimte en ook van de bevestigingspunten aan uw gevel. Een uitgeschoven scherm is erg zwaar en moet bestand zijn tegen weersinvloeden als wind en regen. Dat betekent dat hier bij de montage goed naar gekeken moet worden. Voor de montage gebruiken wij altijd roestvrijstalen bevestigingsmaterialen als bouten, moeren en schroeven.
Ook de hoek van het scherm is flexibel in te stellen, die is o.a. afhankelijk van uw situatie en het formaat van het scherm. Voor de knikarmen wordt veelal gebruik gemaakt van hoogwaardig aluminium dat zeer sterk is. Hierbij is een goede toelichting van de voor- en nadelen heel erg belangrijk. Een zonnescherm schaft u immers niet iedere dag aan en u wilt jarenlang onbezorgd van het scherm kunnen genieten! Daarnaast plaatsen wij ook in Belgie.

knikarmschermen