KNIKARMSHERMEN

Fino ~ Cento

VOOR ELKE STIJL DE PERFECTE ZONWERING

Kies uw cassette-zonwering naar uw eigen smaak: De FINO met de afgeronde profiel is ons populairste model en de LEINER topseller. De CENTO met de elegante hoekige profiel past perfect in moderne architectuurstijlen en biedt bovendien alle voordelen van de FINO.

Zowel de FINO als ook de CENTO overtuigen met hun compacte bouwwijze en passen probleemloos bij elke balkon- en terrasstijl. Het design van de FINO en de CENTO is elegant en tijdloos – ook de zijlagers zijn niet alleen fraai gevormd, maar tevens uitermate stabiel en belastbaar. Het extreem belastbare armsysteem met zijn speciale geometrie zorgt voor een strak zonweringdoek.

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de zijlagers, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen.

Piano

De kubusvormige cassette-zonwering

Een tijdloze architectuur is te herkennen aan heldere lijnen. Een mooi vormgegeven zonwering die zich aan de rechtlijnige bouw aanpast zorgt voor een uniform design. Met de kubusvormige vormgeving is de cassette-zonwering PIANO een perfecte aanvulling bij moderne huizen.  De PIANO onderscheidt zich door heldere lijnen en hoogwaardige aluminium componenten. De cassette-zonwering is zo ontworpen dat hij vlak aansluit op de huisgevel. Dankzij de geharde componenten kunnen er grote formaten gerealiseerd worden, hoewel de hoogte van de cassette slechts 15 cm bedraagt.

Sunrain

Voor zon en regen

Geniet op uw terras, ongeacht het weer, met SUNRAIN voor zon en regen. De gepatenteerde constructie in combinatie met het absoluut waterdichte doek maken het mogelijk. Plan uw barbecue of zomerfeest, zonder dat u van het weer afhankelijk bent. De VARIO-VOLANT beschermt uw privacy. Schuin invallende zonnestraling wordt betrouwbaar afgeweerd. De licht- en zichtwering is een echte must op balkons en terrassen op het westen. Het in het uitvalprofiel gerolde doek kan variabel worden uitgestuurd.

LEINER Doekplanner

ZO ZOU UW TERRAS ERUIT KUNNEN ZIEN

Laat u zich inspireren! Met de LEINER doekplanner ervaart u zeer realistisch het effect van een zonweringdoek op uw desktopcomputer, tablet of smartphone.

Houd u er rekening mee dat er afhankelijk van het scherm kleurafwijkingen mogelijk zijn.

<- Klik hier links om te zien welk design uw voorkeur heeft*

Leiner Logo black web