Roma

JALOEZIEËN & LAMELLEN

De warmte buiten, zon- en lichtinval geregeld en top qua uitstraling en vormgeving: wat wilt u nog meer? Een buitenjaloezie is het meest ideale product qua lichtregeling en warmtewering en draagt bij aan een ideaal binnencomfort. De hoge lamel is helemaal in en staat fraai als hij wordt toegepast in een strak interieur en/of voor zakelijke omgevingen.

 

Lamellen zijn het geheel. De jaloezieën zijn de platen die in het geheel van de lamellen zitten.

Buitenjaloezieën kunnen door middel van hoogwaardige installaties de zoninval perfect reguleren en een extra look aan uw gebouw geven.

Lamellen zijn een vorm van buitenzonwering waar horizontale of verticale platen die  achtereen gestapeld zijn. Hierdoor is de hoek van de platen makkelijk te veranderen zodat de lichtinval perfect bepaald kan worden.

Deze jaloezieën zijn voor buiten bedoeld. Hierdoor kan elk gebouw op maat een goede zonwering ervaren.

LAMELLEN: EEN TOPPRODUCT MET
VEEL VOORDELEN

De naast de 50mm variant is de buitenjaloezie van 80 mm (C-vormig gekraald) het meest gebruikte type. De buitenjaloezie van 90 mm is Z-vormig gekraald en sluit door zijn sluitrubber optimaal aan.
Deze hoge lamel wordt toegepast met profiel of kabelgeleiding, waardoor hij soepel handmatig of elektrisch bediend kan worden. De lamellen zijn voorzien van speciale stansgaten, die zorgen voor een minimale pakkethoogte. Er is keuze uit een groot aantal standaard kleuren.