UNILUX CMYK 300px

INSECTENWERING HORREN

Insectenwering is uiterst handig en onmisbaar wanneer u een terras of een tuin heeft. Wilt u graag uw slaapkamer verluchten voor het slapen gaan? Of wilt u gedurende de nacht een permanente, frisse buitenlucht? Horren en hordeuren zorgen dan voor ventilatie. Muggen en andere insecten krijgen geen kans om uw nachtrust te verstoren. Inzethorren zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt. Er zijn ook oplossingen waarbij insectenwering en verduistering in één handig product zijn ondergebracht.

 

Er zijn standaard insectenwerende horren beschikbaar die ook opties hebben om tegelijk verduistering te bieden. Ook zijn er horren die niet beschadigd kunnen worden door huisdieren met of zonder kattenluik beschikbaar. Ook schopplaten kunnen toegevoegd worden waardoor u geen beschadiging oploopt wanneer u uw voeten tegen de deur botsen.

Om insecten buiten te kunnen houden zonder dat u de deur hoeft te sluiten zodat u nog steeds kunt genieten van het warme weer en de frisse lucht.

Een hor is een stuk gaas wat in de deuropening wordt geplaatst wat insecten en andere beestjes buiten houdt terwijl er wel frisse lucht en licht door komt.

KIES VOOR EEN GEZONDE NACHTRUST ZONDER MUGGEN EN HINDERLIJKE INSECTEN

Heeft u huisdieren? Onze hordeuren kunnen simpelweg uitgerust worden met een honden– of kattenluikje. Voor de huisdieren met scherpe klauwen bieden we een speciaal gaas aan, genaamd Petscreen, zodat de huisdieren deze niet kunnen beschadigen.

Om beschadiging door de voeten te vermijden kunnen hordeuren van een schopplaat voorzien worden. Een pomp kan ervoor zorgen dat de deur met een gewenste snelheid vanzelf weer sluit of de deur openhouden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden in vaste, los klembare en schuifbare systemen.