GLASWANDEN OP MAAT

Het is puur genieten, wanneer je onbezorgd buiten kan zitten. BOZONLUME maakt dat mogelijk. De glaswanden bieden de perfecte oplossing. BOZONLUME adviseert en installeert naar uw specifieke wensen. Het openen van de panelen van uw overkapping doet u met enkel een druk op de knop. Geniet bij mooi en slecht weer, en geniet van uw nieuwe heerlijke plek. Sluit de glazenwanden eenvoudig, wanneer het frisser wordt. Geniet windvrij van een sfeervol terras met behoud van verbinding met de buitenlucht. BOZONLUME monteert op de millimeter nauwkeurig. Creëer nieuwe ruimtes samen met ons.

 
20210611 145308

Het materiaal dat wij gebruiken voor glazenwanden

Wij gebruiken het beste materiaal voor u waanzinnige project. Het materiaal dat wij gebruiken is bewezen in de markt als meeste kwaliteit. Wij onderscheiden ons dan ook door service en kwaliteit van onze diensten. Hieronder ziet u onze producten. Voor vragen kunt u gelijk contact opnemen of een gratis offerte aanvragen.

Frame materiaal voor het beste resultaat

Glas voor in de glazenwanden

Bij BOZONLUME Kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden. Het is namelijk niet zomaar een keuze om uw tuin of terras om te toveren naar een hele nieuwe setting.

BOZONLUME adviseert u bij elke keuze. U kunt met safetyglas uw gasten onbezorgd laten genieten. Het glas is sterk genoeg voor onhandige mensen en biedt een zeer goede windbelasting.

De voordelen van glazen schuifwanden met een jaar garantie

– waardevolle investering
– licht in gewicht
– eenvoudige montage
– makkelijk bedienbaar systeem

– Meer gebruik van het terras door beschutting

Glas met frame 1

Windscherm

Verticale Schuif technologie

De Windschermen zijn voorzien van een unieke verticale schuif technologie. Dat zorgt voor een makkelijke handmatige bediening. Simpelweg ‘klikt’ u het scherm open en net zo eenvoudig schuif je het systeem naar beneden. Te bestellen in de kleuren antraciet, verkeerswit en zwart.

Bloembak
De windschermen zijn te combineren met of zonder bloembak. Maak een onderscheidend statement op jouw horecaterras met bloembakken. 

Bloembakken brengen een natuurlijke, ontspannen sfeer, zuiveren de lucht en bieden privacy met een groene barrière. Benadruk uw thema en concept, verfris op warme dagen, en creëer een naadloze overgang tussen terras en natuur. Ontdek de veelzijdige voordelen van plantenbakken en maak uw terras een onvergetelijke ervaring.

Geen stroom nodig
Doordat de bediening handmatig verloopt, is er geen elektriciteit nodig. Door de wielen rijdt u het windscherm eenvoudig de richting in die u wilt.

Minimalistische scheiding
Dankzij het minimalistische design geniet u van een uitzicht zo helder als glas. Alle profielen zijn slank in aanzicht en zo goed mogelijk weggewerkt.

De juiste schuifwanden op maat met wandaansluiting met borstel

De meest populaire oplossing voor de horeca met betrekking tot glassystemen is de gemotoriseerde borstwering. Dit systeem biedt u als horecaondernemer een flexibele oplossing voor binnen én buiten. U verstelt het systeem eenvoudig, zodat het binnen als tussenwand gebruikt kan worden. Tegelijkertijd zet u dit systeem in als een perfect balkon- of windscherm. Indien uw voorkeur uitgaat naar glazen schuifwanden, zorgt u voor een optimale verbinding met buiten. Iedere dag van het jaar. Met de glazen schuifwanden zitten uw gasten beschut wanneer het nodig is. Wanneer het weer het toelaat opent u de glazen schuifwanden eenvoudig. En uw gasten proeven direct al het moois van buiten.

C.Schuifwand half open Scene 3

Glaswanden zijn wanden van glas die de muren van uw overkapping of uitbouw op kunnen maken. Hierdoor creëert u een extra ruimte bij uw huis die warm en licht is die u ook altijd open of dicht kunt schuiven.

Dat komen wij helemaal op maat bekijken voor u. Er zijn meerdere opties voor het materiaal van het frame waar de glaswanden op worde ngezet zoals: desonti, losol of palmiye.

Er zijn veel soorten ook voor horeca en grotere bedrijven zoals glazen schuifdeuren voor ingangen van gebouwen en nog veel meer. Daarom kunt u op maat een offerte aanvragen dan kijken wij wat er het beste mogelijk is.

Schuifwand of glazen wand op maat ideaal voor de horeca

Sluit uw terras af met onze horecaglassystemen en laat uw gasten comfortabel, uit de wind, onbelemmerd genieten van het panoramisch uitzicht. Wanneer het nodig is, biedt de
beschutting van schuifwanden de juiste bescherming. Door de schuifwanden op maat biedt het een waterdichte afscheiding voor uw terras. Dit resulteert in optimaal gebruik. 
U kunt uw gasten beschermen tegen weer, wind en regen. Van schuifdeuren tot het plaatsen van dubbelzijdige glazen voor uw aluminium profiel; Bozonlume biedt persoonlijk advies en passend advies voor uw complete project. Wij kunnen samen met u, uw terras een glow-up geven. En waar uw gasten jaren van zullen genieten. U kunt bij ons kiezen uit een klassiek model met schuine zijden of iets heel anders. Wij helpen u graag.

glaswanden