Een zonnezeil op maat laten maken; kan dat?

 

Elke tuin heeft haar eigen karakteristieke eigenschap. Een tuin kan liggen aan het water, of een tuin heeft een schuine afloop. Elk terras en tuin kent daardoor een andere aanpak. Doordat elke tuin een andere aanpak kent, is het daardoor van belang dat een zonnezeil op maat geleverd kan worden. Daar(buiten) helpen wij graag in het adviseren van een zonnezeil op maat. In deze blog behandelen we de belangrijke punten van een zonnezeil opmaat en of het kan.

Inhoud blog zonnezeil op maat (laten maken)
-Een zonnezeil op maat voor uw terras of tuin
– Kan ik een waterdichte zonnezeil op maat laten maken?
– Wat is een 3D zonnezeil plan?
– Hoe wordt een zonnezeil gemonteerd
– Heeft BozonLume een oplossing?

Een zonnezeil op maat voor uw specifieke wensen

BozonLume is bekend in meerdere oplossing om uw tuin te voorzien van wat het nodig heeft. Een zonnezeil is een van de oplossingen. Een zonnezeil van BozonLume bestaat uit handwerk, maatwerk en goed overleg. Een van de onderdelen van het proces is het opstellen van een 3D-plan. Door dit 3D-plan kunnen wij naadloos aansluiten op uw wensen. Uw wensen en 3D-plan worden omgezet in een snijplan. Tijdens het ontwikkelen van uw doek, komt handwerk en technologie samen voor het beste zonnezeil op maat. Wij produceren onze doeken zelf. Zo garanderen wij de kwaliteit van moderne zonnezeilen. wij leveren tevens oprolbare zonnezeilen.

Zonnezeil op maat proces

– Intake van uw behoefte en wensen
– Specifiek meten van tuin terras
– 3D-fotos ontwikkelen voor het 3D-plan
– Aanpassen behoeften en wensen voor waterdicht zonnezeil op maat
– Snijplan ontwikkelen voor kwalitatief zonnezeil
– Montage van zonnezeil in de tuin of op het terras
– Uitleg en gebruiksaanwijzing – met een jaar garantie.

Een kwalitatief waterdicht zonnezeil op maat laten maken voor uw terras of tuin?

Dat kan! Onze doeken bestaan uit verschillende componenten en kwalitatief materiaal. Een van de gebruikte materialen is WheaterMax. Deze stof garandeert dat het doek waterdicht is en het is bestand tegen wind. Bij het ontwikkelen van een 3D-plan wordt onder andere gekeken naar het waterafvoer. U kunt dan rustig genieten, van een koffie, tijdens een stortbui. Genieten in de zomer zonder een rode neus? BozonLume stikt het materiaal zelf met UV-bestendigde garen. Hierdoor is een waterdicht zonnezeil op maat voor iedereen te realiseren. En waarborgen wij de kwaliteit. Door het gebruik van Q-cloth behoudt het doek haar kleur en krijgt het doek zijn stretch en afwerking. Is uw zonnezeil een waterdicht doek? Het antwoord is ja! UV straling & zware regenval zijn verleden tijd in uw tuin.

Materiaal waterdichte zonnezeil op maat:

– Weathermax
– Q-cloth
– Handgestike UV-garen

waterdicht-zonnezeil

Wat is een 3D-zonnezeil plan voor een zonnezeil op maat te laten maken ?

Zoals als wij eerder benoemd hebben, maken wij gebruik van een 3D-plan. Waarom maken wij gebruik van dit proces? Door de geleverde gegevens uit dit plan kunnen wij concept omzetten naar realisatie. Tijdens het concept kunnen we samen kijken naar mogelijke aanpassingen zoals verandering van kleur, schaduwval en montage. Deze aspecten van een zonnezeil tellen mee in het ontwikkelen van een waardevol product voor u. Wij weten immers dat het doek een lange tijd meegaat. Het 3D-plan versterkt het proces voordat een zonnezeil op maat is. Na het ontwikkelen van een een 3D zonnezeil, wordt het snijplan ontwikkeld.

zonnezeil-op-maat-3d-plan

Montage en zonneziel op maat laten maken

Voor een ideale oplossing op maat moet worden gekeken naar twee aspecten. Het montage deel en het zonnezeil. Beiden moeten naadloos op elkaar aansluiten. Bij BozonLume kijken we naar het beste materiaal voor uw tuin. Bij het bevestigen van mogelijke palen maken we gebruik van drie materialen: aluminium, inox (RVS) en houten masten. Een tuin vraagt namelijk andere behoeftes dan een terras. Ook speelt design een rol. De palen hebben ieder haar eigen bevestiging methode. Zo moeten ze allemaal de grond in. De diepte hangt af van de tuin en bevestiging methode. Gemiddeld gaat een paal 130 centimeter de grond in. Naar al deze apsecten wordt gekeken voor optimaal resultaat.

Bij BozonLume een zonnezeil op maat laten maken

Wij bieden de full package. BozonLume heeft de kennis en kracht om een zonnezeil op maat laten maken. Door het aanleveren van foto’s kunnen wij een prijs indicatie leveren voor uw tuin of (horeca)terras. Deze prijsindicatie is vrijblijvend. Door ons brede scala aan doeken en producten kunt u altijd de juiste fit vinden! Neem gerust contact op.

Gerelateerde Artikelen

overkappingen

De beste overkappingen voor in de tuin

Een overkapping is een geweldige manier om je tuin te beschermen tegen zonlicht en harde wind, tegelijkertijd biedt het schaduw in de zomer. Maar het