DE BUITENZONWERING EXPERT

Een knikarmscherm wordt ook wel gewoon een ‘zonnescherm’ genoemd. Deze schermen zijn heel geschikt voor gebruik boven een terras: het doek is uit te schuiven en biedt u alle schaduw die u wenst. Doordat het scherm vrij naar voren ‘uitsteekt’, heeft u hier ook geen last van en kunt u er ongehinderd onderdoor lopen.
De term ‘knikarm’ is afkomstig van de twee ‘armen’ die vanaf de gevel het scherm ondersteunen. Om ‘ingevouwen’ te kunnen worden, knikken de armen in het midden. Door een mechanisme worden de armen ‘uitgestoken’ waardoor het scherm naar voren uitrolt en u schaduw creëert. Naast schaduw zorgt het scherm ook voor verkoeling, zodat u bij warm weer tóch buiten kunt zitten in een aangename temperatuur.

Een alternatief in buitenzonwering is de markies. Markiezen brengen gezelligheid, nostalgie en klasse. Op straten en pleinen, bij uw huis of bedrijf. Het is de ideale zonwering, aangezien de zon ook van de zijkant geweerd wordt. Bij gebruik van verwarmingslampen is het aangenaam vertoeven omdat de warmte er ook onder blijft hangen.

Last but not least kunt u ook bij ons terecht voor lamellenzonwering. Jaloezieën worden veel toegepast bij kantoren, bedrijven en projecten, maar passen ook heel goed in een modern interieur. Er zijn vaste systemen waarbij de lamellen traploos geopend en gesloten kunnen worden, cassettesystemen en rolluikkasten. Deze systemen hebben als grote voordeel dat de stralingswarmte en de lichtingval kunnen worden geregeld. Ook zijn er specifieke systemen waarmee u inbrekers effectief buiten kunt houden en uw gevoel van veiligheid kunt vergroten.

Laat u adviseren door vakmensen, wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Onze eigen monteurs zorgen voor perfecte montage door heel Nederland en Belgie, zodat u volledige garantie heeft op uw knikarmscherm

IMG 20220519 085100 143