KOM NAAR DE BINNENZONWERING SPECIALIST

Binnenzonwering is véél meer dan alleen maar ‘de zon buitenhouden’… Zomer en winter, dag en nacht: uw binnenwering is altijd zichtbaar in uw woning. Niet voor niets is dit iets waar u zorgvuldig naar kijkt voor de juiste invulling. Naast sfeer en beleving zijn er ook praktische zeken waar u naar wilt kijken. Hoe staat de zon op uw woning in de verschillende seizoenen? Wie woont er in het huis / wat heeft de zonwering te verduren? Zijn er honden of katten in de woning? Zijn de materialen vuilafstotend, brandvertragend en eventueel wasbaar? Gaat de raamdecoratie omhoog of heeft u hem liever omlaag in verband met inkijk? Dit zijn allemaal vragen waarbij we u graag helpen en adviseren.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we u de plus- en minpunten van de verschillende systeem uitstekend toelichten. Technische zaken als maten en breedtes hebben wij paraat en voor zakelijke toepassingen zijn wij ook op de hoogte van de eisen die verschillende instanties stellen (kind veiligheid, brandveiligheid, bouwbesluit, etc). Naast hete hele scala aan raamdecoratie producten zijn wij ook thuis in de mogelijkheden en beperkingen van insectenwering. Gecombineerd met flexibele montage in eigen beheer, hopen we ook voor u iets te mogen betekenen. Neem contact met ons op voor een afspraak. In België zijn wij ook actief bezoek onze website mochten er werkzaamheden in België zijn. 

IMG 20220524 173941 100
IMG 20220615 113937 310

Wanneer een installatie zich binnen het huis plaatsvindt met als doel of resultaat dat het de zon tegenhoudt noemt met dit binnenzonwering.

Dat is afhankelijk van uw doel. Wilt u de zon zoveel mogelijk tegen houden? Wilt u ook een stijlvolle zonwering? Wilt u vooral meer privacy? Of wilt u uw huis ook beter isoleren? Pas als u die factoren afweegt kunt u erachter komen welke zonwering het beste voor u is. Als u een offerte bij ons aanvraagt kunnen we op maat kijken en kunt u er perfect achter komen welke soort zonwering voor u het beste is.