Area Glazen Terrassysteem

AREA Q

KUBIEK. INNOVATIEF. ELEGANT.

De platte en kubusvorm van het nieuwste product uit de AREA Familie is de AREA Q en is speciaal ontworpen voor de ontwerpvereisten van de moderne architectuur. Achter het extreem smalle framepaneel van slechts 22 cm hoogte verbergt een dakhelling van max. 3 graden. Deze helling is verborgen in de kubieke vorm. Drainage is onzichtbaar integreert in de steunen en benadrukt het minimalistische rechtlijnigheid. Alle zonweringssystemen (horizontaal en verticaal) kunnen worden gecombineerd met AREA Q. Ook kan de AREA Slim geïntegreerd worden in de nieuwe AREA Q. 

Creëer met de dimbare AREA led modules in de spanten sfeervolle verlichting om zo de tijd onder uw terrasoverkapping tot ver in de late avonduren te laten duren. Er zijn verschillende varianten beschikbaar voor de optionele RGB-verlichting in de steunen. Of het nu gaat om één, twee of meer lichtstrips per support dat bepaalt jouw persoonlijke smaak.

Wat kan je verwachten van de Area Glazen Terrassysteem?

AREA exclusiv overtuigt met een architectonisch design, dat zich onderscheidt door een strakke look zonder overstekend dak en met geïntegreerde regengoot. Het kan ‘s zomers behoorlijk warm worden onder een terrasdak – vooral als die op het zuiden of westen ligt. In de winter daarentegen kan zich ongewenste condensatie vormen op de koude ramen. In beide gevallen zorgt het dakschuifraam AREA free voor gerichte ventilatie door optimale luchtcirculatie. AREA free is een gemotoriseerd dakschuifraam dat gemakkelijk met io-afstandsbediening kan worden geopend.

AREA exclusiv – HELDER. PURISTISCH. ELEGANT.

Bij aankoop van een AREA exclusiv ontvangt u gratis het AREA LED starterspakket ter waarde van

€ 1100,- 

AREA Slide

SOEPEL LOPEND. ELEGANT. BESCHERMEND.

Het volledige Area Glazen Terrassysteem is verkrijgbaar in 2- tot 5-baansuitvoeringen. Grote openingen kunnen flexibel worden gesloten op een elegante en absoluut soepel lopende manier. De doorlopende roestvrijstalen geleiders zorgen voor een bijzonder soepele loop. Zo kunnen de afzonderlijke glaselementen eenvoudig worden verplaatst. De AREA slide kan gemakkelijk worden vergrendeld of geopend met het magneetslot.

area glazen terrassysteem
areac mb101 006 koenig 683x512px 07 1

Verandazonwering

Sfeervolle bescherming tegen warmte, zon en inkijk

Serres en terrasdaken zorgen voor lichtovergoten ruimtes. Maar met de verkeerde zonwering kan het er onaangenaam warm worden. De zonweringen van LEINER bieden optimale bescherming tegen de zon en overtuigen door de grote keuze aan prachtige doeken. Voor onderdakzonwering is er de UG 350 SZ en voor boven de veranda de WGB 350 SZ. Interesse? Neem dan nu contact op.

Leiner Logo black web