area glazen terrassysteem

6 vragen over het terrasvouwdak; Antwoord op de meest voorkomende vragen

Terwijl 40.000 duizend mensen jaarlijks emigreren naar het buitenland, kunt u kiezen om uw (horeca) terras, tuin of serre om te toveren tot het nieuwe Spanje. Dat kunt u doen met een een van onze terrasvouwdakken. Wanneer u kiest voor een prachtige terrasvouwdak is het elke dag van het jaar zomer. Met regen zit u warm en cosy, en wanneer de zon schijnt kunt u de verkoeling opzoeken onder uw terrasvouwdak. Wij  nemen u mee in deze blog om de meest voorkomende vragen te behandelen.

  • Waarom een terrasvouwdak?
  • Wat zijn de voordelen van een terrasvouwdak
  • Is een terrasvouwdak waterdicht?
  • Is een terrasvouwdak stevig?
  • Terrasvouwdak zeer zeker geschikt voor horeca
  • Terrasvouwdak ook geschikt voor particulier.
  • Benieuwd naar een prijsindicatie?

Waarom een terrasvouwdak?

Het geeft u de mogelijkheid om ieder seizoen van uw terras te kunnen genieten, in de warme zomer en koude winter. Zomers kunt u tot laat natafelen en wanneer de temperatuur daalt kunt u een winter bbq organiseren. BonzoLume heeft een uitgebreid assortiment. Hierdoor is voor elke tuin een juiste fit. Ook kunt u kiezen voor extra opties:

  • Winterbestendige glazen schuifwanden tegen wind, regen en zon
  • Screens voor meer privacy en laaghangende zon
  • Elektrische bediening d.m.v Somfy Motoren

Deze opties zijn voor elk terrasvouwdak mogelijk.

Wat zijn de voordelen van een terrasvouwdak

Een terrasvouwdak kent meerdere voordelen. In tegenstelling tot een vaste overkapping, kan een terrasvouwdak open en dicht. Dat zorgt ervoor dat u kunt kiezen wanneer u de zon wil laten schijnen en de regen tegen wilt houden. Wanneer u heaters aansluit kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Door het fraaie aluminum design is uw terrasvouwdak van bonzulume bestendigd tegen hard weer. Ook kunt u kiezen uit een kleur die aansluit bij uw bedrijf en haar uitstraling, of huis. U kunt als bedrijf grote groepen mensen ontvangen en zo uw omzet verhogen door s’ winters een knus vol terras te creëren. Met een paar leuke toevoegingen zoals heaters, zult u een heerlijk terras creëren tijdens de koude dagen in het jaar.

terrasvouwdak-belgie

Is een terrasvouwdak waterdicht?

Regen is een van de grote spelbrekers voor een heerlijk dagje in de tuin. Met onze terrasvouwdaken zit u heerlijk droog in de tuin of op het horecaterras. Waarom? Onze doeken die wij gebruiken zijn 100% waterdicht en bestendig tegen verkleuring en schimmel. U heeft keus uit 10 vouwdaken. Zo heeft elk bedrijf of particulier een keuze voor de juiste fit.

Is een terrasvouwdak stevig?

Een terrasvouwdak bestaat uit kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen zoals roestvrij staal en aluminium. Door gebruik te maken van deze materialen voor uw terrasvouwdak, blijft hij sterk in zwaar weer. Ook een belangrijk onderdeel; ieder vouwdaksysteem is uiteraard duurzaam.

Terrasvouwdak zeer zeker geschikt voor horeca.

Een terrasvouwdak wordt veel gebruikt als oplossing voor het terras bij horecagelegenheden. Voor een horecabedrijf is het afsluiten van je terras een optie. Dat doen wij d.m.v glazen schuifwanden, glazen afscheiding -welke elektrisch te bedienen zijn, net als de screens. Hierdoor kan een groot aantal m2 terras bijgetrokken worden. Wat zich uitbetaalt in meer tafels en meer gasten op het terras.

Terrasvouwdak ook geschikt voor particulier.

Een terrasvouwdak wordt eveneens veel gebruikt bij de particulier. Om zoveel mogelijk gebruikt te kunnen maken van het terras. Hierdoor is er thuis een extra tuinkamer bij te maken bij de woning. U kunt uw terrasvouwdak bedienen door een elektrische afstandsbediening. U kunt uw terrasvouwdak open en dicht doen wanneer u wenst. Dit maakt uw tuin een stuk praktischer. Of een terrasvouwdak ook geschikt is voor particulier? Het antwoord is ja!

Benieuwd naar een prijsindicatie?

Vraag dan direct een indicatie aan! Stuur bij het contactformulier ook enkele foto’s van uw locatie mee, bij voorkeur voorzien van de belangrijkste maten. Als u hierover beschikt kunt u bij uw vraag ook een aantal (ingescande) voorbeelden meesturen die betrekking hebben op uw wensen. U kunt de foto’s ook doorsturen via Wetransfer. Aan de hand van de toegestuurde informatie nemen we dan contact met u op mocht er nog belangrijke informatie ontbreken. De indicatie zullen we u zo snel mogelijk doen toekomen. Tot binnenkort! Klik hier voor een aanvraag!

Gerelateerde Artikelen

overkappingen

De beste overkappingen voor in de tuin

Een overkapping is een geweldige manier om je tuin te beschermen tegen zonlicht en harde wind, tegelijkertijd biedt het schaduw in de zomer. Maar het