lamellendak

2 Redenen voor het plaatsen van een lamellendak

Een tuin hoort een aanvulling te zijn tot uw huis. Voor een terras is uitstraling en comfort belangrijk. Een lamellendak overkapping is een van specialiteiten van BozonLume. Uw specifieke wensen? Bozonlume helpt met het bedenken en voert jullie unieke droom  uit. U vindt hier informatie over  een aantal belangrijke aspecten betreft lamellendaken. U kunt specificaties vinden over producten, informatie over inbouw, zonwering en prijzen.

Lamellendak van BozonLume

– Dient een zonewering lamellendak als oplossing tegen zon en regen?

– Advies voor lamellendak overkapping?

– Advies voor lamellendak overkapping?

-Lamellendak Prijzen van een specialist in zonwering

 

Dient een zonwering lamellendak als oplossing tegen zon en regen?

Ja! Een zonwering als lamellendak is uiteraard mogelijk. Ook biedt een lamellendak bescherming tegen (flinke)regen. Natuurlijk zorgen de extra features voor ultiem genot. Elk lamellendak inbouw/overkapping heeft een optie tot gemotoriseerde lamellen. Door deze optie kunt u met elk weer genieten in uw tuin, en in stilte door de somfy motor. Wanneer de zon schijnt draait u ze bij naar de juiste stand. Bij regen doet u ze dicht. Beschermt zijn tegen de wind? Onze lamellendak inbouw zijn compatibel met glazenwanden. Opzoek naar een natuurlijke tint? Dan kunt u kiezen voor houten wanden. Bozonlume kan door haar ervaring uiterst goed adviseren voor particulieren en organisaties.

Lamellendak inbouw realiseren voor tuin en terras

Voor een lamellendak inbouw is een plan nodig. BozonLume is tot de millimeter nauwkeurig. U kunt bijna elk type lamellendak toevoegen aan uw tuin. Specifiek een inbouw met schuifbare lamellen? Bekijk wat wij te bieden hebben op onze productpagina. Bij een lamellendak inbouw kunt u kiezen voor fantastische extra opties. Het is mogelijk om uw inbouw te voorzien van een fluisterstillen motor airco, heater, LED-verlichting en muziekbox. Deze opties zorgen voor meer genot tijdens een rustige herfst avond. De bevestiging van uw gekozen aluminium constructie wordt gebouwd met onzichtbare schroeven. Hierdoor is en blijft het een elegant lamellendak. Een lamellendak is ook mogelijk met kantelbare lamellen.

Lamellendak BozonLume inbouw opties:

– een fluisterstillen motor in airco van Somfy

– Geautomatiseerd lamellendak

– Led-verlichting

– Mogelijke boxen (vraag voor opties)

– heater

Advies voor lamellendak overkapping?

Wanneer u besluit om stijlvol lamellendak overkapping aan te schaffen, brengt dat vragen met zich mee. BozonLume snapt welke vragen u heeft in elke situatie; voor een kleine tuin of enorme terrassen. Bij een lammellendak overkaping maakt bozonlume gebruik van drie verschillende standaard modellen zoals de SKYROOF COMPACT, SKYROOF PRESTIGE en PERGOLA VOUWDAKEN. Natuurlijk levert Bozonlume alles op maat met een strakke belijning. BozonLume biedt een diversiteit aan producten & advies op maat. Een lammelendak overkapping zoals de SKYROOF biedt een aantal fantastische opties. U kunt spelen met lichtinval, de ingebouwde goot creëert een veilige waterafvoer voor bladeren en regen. De lamellen zijn 20,43 centimeter breed en De uitval is 5,1 meter en 3,4 meter breed. Een beweegbaar lamellendak, kan gekoppeld worden aan een ander dak. Door de gemakkelijke bediening van de SKYROOF COMPACT creëert u een buitensituatie op maat gemaakt.

Lamellendak Prijzen van een specialist in zonwering

Voor een transparante offerte vragen wij u om ons te bellen. Wij komen graag langs om te overleggen over de mogelijkheden. Ook kunt u via de website (offerte pagina) vrijblijvend uw fotos insturen, dit gaat heel gemakkelijk. Door middel van onze speciale software kunnen wij een prijs indicatie bieden. BozonLume behandelt elke klant als een unieke wens.

Het traject voor een prijs indicatie

  1.  U heeft inspiratie opgedaan online of bij vrienden
  2.  U besluit om contact te zoeken. Dat kan via dit nummer: +32(0)497646121 of deze link
  3. Wij komen langs of u levert foto’s aan.
  4. Wij leveren een grafische blauwdruk aan.
  5. De offerte dat aansluit aan uw wensen.Voor een offerte op maat kunt u eenvoudig contact opnemen. Heeft u nog vragen? Dan kunnen en zullen deze beantwoord ook worden als u contact op neemt want wij garanderen altijd service van de goede kwaliteit.

Gerelateerde Artikelen

overkappingen

De beste overkappingen voor in de tuin

Een overkapping is een geweldige manier om je tuin te beschermen tegen zonlicht en harde wind, tegelijkertijd biedt het schaduw in de zomer. Maar het